Izdelki

Slovenska kuhinja
Zapri

Hren s smetano

Za hren pravijo, da je kot ognjemet za naša čutila. Zaradi močnega okusa so njegove korenine že od nekdaj uporabljali v ljudskem zdravilstvu, danes pa je nepogrešljiv predvsem pri prazničnih pojedinah, kot priloga mesnim dobrotam. Odlično se poda k vsem vrstam klobas, sušenim in pečenim mesninam, odlična je tudi topla hrenova omaka, ki se izvrstno obnese s kuhano govedino. Za vse, ki niso najbolj navdušeni nad močnimi okusi, smo pri Natureti pripravili nekoliko blažjo različico hrena ‒ dodali smo mu smetano, ki nekoliko ublaži njegov močni okus.

 

kozarec 180 g

Greste danes po nakupih?
Če ima trgovina spletno prodajo, vas usmerimo tja. Za ostale trgovske sisteme, pa vam damo namig, kje lahko poiščete izdelek. Sama prisotnost izdelka v trgovini pa je odvisna od velikosti trgovine in od njihove trenutne zaloge.