Velikonočna pojedina

Nadevana velikonočna jajca

Trdo kuhana in ohlajena jajca prerežemo na pol. Previdno odstranimo rumenjake, da beljaki ostanejo celi. V rumenjake zamešamo 2 žlici Natureta Hrena s smetano, nasekljan drobnjak ter sol in poper po okusu. Vse skupaj dobro zmešamo, da dobimo gladko zmes. Tako pripravljeno zmes vbrizgamo z brizgalko za okraševanje v vdolbinice v trdo kuhanih beljakih.

Svinjska ribica s timjanom in pražen krompir s šampinjoni

Na vročem olju zlato prepražimo čebulo in šampinjone ter dodamo kuhan, narezan krompir. Vse skupaj pražimo še 5 – 10 minut in začinimo s poprom in soljo. Nasoljene in začinjene svinjske medaljone premažemo z Natureta gorčico in jih v ponvi počasi popražimo do rjave barve. Meso odstarnimo, segrejemo košček masla, v katerem prepražimo žlico moke, zalijemo z malo vroče vode ter začinimo s poprom, soljo in timijanom. V omaki še 5 minut pokuhamo meso in jed je gotova.

Gozdni sadeži s punčem na vanilijevem sladoledu

Natureta gozdne sadeže pogrejemo v 10 žlicah tople vode, dodamo sok 1/2 pomaranče, nekaj kapljic limone, nastrgano limonino lupinico, klinčke, cimet in sladkor ali med. Pokuhamo, da sadeži spustijo vodo in da se omaka zgosti. Tako pripravljene sadeže serviramo z vaniljevim sladoledom.