Fuži z olivami in tartufi, frape iz malin

Popečeni kruhki z dimljenim lososom in artičokami

V toasterju ali pekaču popečemo polnozrnate kruhke. Na kruh namažemo katerikoli mlečno zeliščni namaz, dodamo losos in artičoke Natureta. Namaz naj ne bo poravnan s površino kruha, ampak se nekoliko igrajmo s teksturo namaza. Vse skupaj pokapamo z olivnim oljem in sokom limete.

Fuži z olivami in tartufi

Zelene olive brez koščic Natureta narežemo na koščke ter pokuhamo s paradižnikovimi pelati Natureta. Med tem časom skuhamo al’ dente testenine vrste fuži. Nato dodamo tartufato in olje tartufov. Testenine premešamo z omako, dodamo parmezan in okrasimo z rukolo.

Rdeča pesa Natureta

Frape iz malin

Zamrznjene maline Natureta skupaj z mlekom in vanilijevim sladoledom zmešamo v mešalniku do primerne gostote. Frape postavimo v hladilnik za približno ½ ure. Nalijemo ga v primerno visoke kozarce, po želji dodamo led in okrasimo z celimi malinami in lističem mete ali melise.