Špinačni rezanci s puranom in brokolijem v smetanovi omaki, Sadna solata

Fižolova solata z mocarelo

Pločevinko rjavega fižola Natureta in pločevinko sladke koruze Natureta odcedimo ter stresemo v skledo. Mlado čebulo ali por očistimo in narežemo na koščke ter stresemo k zelenjavi. Mladi sir ali tofu narežemo na kocke in dodamo k solati. Začinimo s kisom, bučnim oljem, soljo in poprom. Solata bo še bolj plemenita, če bomo dodali žlico zelenega popra Natureta. Nasvet: Solata bo narejena v trenutku, če se odločimo za Fižolovo solato Natureta v kozarcu. V tem primeru ni potrebno dodajati kisa, soli in olja. Nihče pa nam ne bo zameril, če bomo solato obogatili z nekaj kapljicami okusnega in zdravega bučnega olja.

Špinačni rezanci s puranom in brokolijem v smetanovi omaki

Špinačne rezance pripravimo po navodilih proizvajalca. Puranja prsa narežemo na trakove ali kockice, posolimo in popopramo ter prepražimo v vroči ponvi. Ko je meso zlatorumene barve, dodamo škrob in sesekljan strok česna, ter pražimo samo toliko, da česen zadiši. Zalijemo s smetano ter dodamo preostale začimbe. Brokoli lahko pokuhamo kar v omaki, slabih pet minut bo dovolj, ali pa ga skuhamo v slanem kropu. Dodamo skuhane testenine, premešamo in serviramo. Če smo brokoli skuhali v vodi, ga lahko samo dekorativno naložimo po testeninah, ali pa ga vmešamo med omako.

Naturetina sadna solata z vanilijevim sladoledom in smetano