IZŠLA JE NATURETINA REVIJA NARAVNO & OKUSNO: VAŠ VODNIK PO NARAVNIH SESTAVINAH

11.04.2017

Tokrat smo za vas pripravili posebno presenečenje: izšla je prva številka Naturetine e-revije z naslovom Naravno&okusno.

V njej boste našli zvrhano mero zanimivih člankov, v katerih vam bomo predstavili drobce naše zgodovine, vas oborožili z uporabnimi nasveti ter vam odstrnili pogled v naše delo.

V prvi številki podrobneje predstavljamo gorčico, ki je svojo družino pravkar povečala z novimi okusi.

Ne velja spregledati članka prof. dr. Janeza Bogataja, ki nam s svojim bogatim znanjem razkriva nekaj zabavnih zanimivosti iz zgodovine gorčice.

Izjemno zanimiv je pogovor z vnukinjama ustanovitelja tovarne Eta Kamnik, kjer sta odkrito in iskreno spregovorili o preteklosti družine in podjetja ter razkrili, po kom je tovarna dobila ime.

Malo smo se tudi pohvalili: v kratkem intervjuju z našimi tehnologi boste izvedeli, kako izbiramo sestavine, kako nastajajo recepti in koliko truda vlagamo v kakovost naših izdelkov.

Ker se zavedamo pomembnosti naših dobaviteljev, smo mesto v reviji namenili tudi enemu od njih. Spoznajte Kmetijo Križnar ter njihovo ponosno zgodbo o predanem delu in plodnem sodelovanju.

To je le drobec vsebin, ki jih najdete v naši reviji. Svetujemo vam, da jo natančno preberete, saj bomo na Facebooku pripravili nagradno igro, kjer vam bo poznavanje Naturete prišlo še kako prav.

Povezava: http://live.editiondigital.com/e/173gsnkgq/natureta-revija

Obilo užitkov v branju!