po vašem okusu!

Naturetine novice

02.02.2016

Posebno priznanje za linijo izdelkov Grunt

S ponosom sporočamo, da smo za našo posebno linijo svežih slovenskih vrtnin in zelenjave GRUNT prejeli posebno priznanje inštituta za nutricionistiko in sicer za inovativnost pri ponudbi lokalnih živil.

Linija Grunt obsega različne vrste svežih solat, zelenjavo za jušno osnovo in zelenjavo za mineštro. Sveže vrtnine Grunt pridelujemo izključno s slovenskimi dobavitelji, saj le pridelki lokalnega izvora zagotavljajo najvišjo raven svežine in hranljivosti. In ker želimo, da veste, kaj jeste, smo vam na izdelkih Grunt omogočili preverjanje njihovega izvora z mobilno in spletno aplikacijo Izvor.

“Z izborom želimo spodbuditi kreativnost slovenskih proizvajalcev živil k razvoju novih ali preoblikovanju obstoječih živil, da bi dosegli ugodnejšo prehransko sestavo in večjo prijaznost potrošniku. Hkrati pa želimo s projektom ozavestiti potrošnike, da bi pri izboru živil pogosteje upoštevali prehransko sestavo in lokalni izvor živil,” je ob podelitvi priznanj povedal vodja raziskovalne skupine na Inštitutu za nutricionistiko Igor Pravst. No, v Eti iz Kamnika bomo temu sledili še naprej!

Več o priznanjih si lahko preberete na naslednji povezavi: https://krog.sta.si/, vsekakor pa tudi sami poskusite GRUNT, slovenske vrtnine po vašem okusu, ter uživajte v preprosti pripravi svežih in okusnih jedi.

Vse novice

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.