Nova številka digitalne revije Naravno & Okusno

02.10.2017

Po precej dobro sprejeti prvi številki naše digitalne revije NARAVNO & OKUSNO, ki si jo je prebralo skoraj 5.000 ljudi, smo za vas pripravili novo sezonsko številko, ki je namenjena, kakopak, ozimnici. V tokratni številki najdete številne nasvete, recepte odlične intervjuje ter vse, kar morate vedeti o jesenskem daru človeku – rdeči pesi. Vse naše revije odslej najdete na naslovu REVIJE.NATURETA.SI. Obiščite nas!

V tokratni številki smo se torej na dolgo in široko razpisali o rdeči pesi, o vseh njenih zdravilnih lastnostih, zgodovini… Predvsem pa za vas zapisali in poiskali 6 odličnih receptov, katerih glavna sestavina je vsekakor ta znameniti rdeči gomolj, nad katerim otroci pogosto vihajo nos. A ste vedeli, da je iz rdeče pese mogoče narediti odličen in zdrav smuti? Ne? Preverite recept v reviji, ali se odpravite v Hipermarket Mercator v Šiško v Ljubljani, kjer vam jih od četrtka (16.00-20.00) do nedelje (10.00-14.00) do konca oktobra namešamo mi.

Seveda smo tudi tokrt poskrbeli za odlične intervjuje. Dr. Aleš Kuhar je zagotovo človek, ki o agrarni ekonomiji ve največ v Sloveniji. Preverite, kaj si misli o, denimo, konzervah… Zanimivo je tudi prebrati pogovor z Anico Rak, ki je bila v Eti zaposlena kot tehnologinja in vodja proizvodnje med 1966 in 1998.

Predstavljamo vam tudi pot rdeče pese od njive do vaše police, mislili smo na vegetarijance in nekaj besed spregovorili o marmeladi, ki je, da ne pozabite, tudi pomemben del vsake shrambe.

Pa dober tek!