O podjetju

Predstavitev podjetja 

Natureta-nabava_0003
Nabava: Mateja Ipavec, Mateja Marinček (vodja nabave), Sandi Horvat, Simona Starovasnik

 

 

Natureta-prodaja
Prodaja: Metka Resnik, Janko Skube (vodja prodaje), Miriam Krošelj

 

V podjetju Eta se že od davnega leta 1923 trudimo proizvajati in potrošnikom ponuditi kakovostne, praktične in okusne prehrambne izdelke, narejene iz naravnih sestavin.

 

Naš cilj je postati vodilni proizvajalec in ponudnik trajnejših izdelkov predelanega sadja in zelenjave v južnem delu srednje Evrope, z ustreznimi dolgoročnimi povezavami ter z za to potrebnim surovinskim zaledjem. Hkrati želimo postati družba, ki bo sposobna konkurirati drugim tovrstnim družbam v zahodni in srednji Evropi.

 

Eta, intervju in proizvodnja,

 

Z vlaganjem v znanje in okolju prijazne tehnologije postavljamo nove standarde na trgu ponudbe trajnejših izdelkov predelanega sadja in zelenjave. Verjamemo v inovativne rešitve, ki se osredotočajo na potrošnika. Naše izdelke odlikujejo naravnost, kakovost in tradicija.

 


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function getPrevKey() in /var/www/wordpress/natureta.si/wp-content/themes/natureta/pagination-podjetje.php:26 Stack trace: #0 /var/www/wordpress/natureta.si/wp-includes/template.php(690): require() #1 /var/www/wordpress/natureta.si/wp-includes/template.php(647): load_template('/var/www/wordpr...', false) #2 /var/www/wordpress/natureta.si/wp-includes/general-template.php(155): locate_template(Array, true, false) #3 /var/www/wordpress/natureta.si/wp-content/themes/natureta/template-about.php(75): get_template_part('pagination-podj...') #4 /var/www/wordpress/natureta.si/wp-includes/template-loader.php(74): include('/var/www/wordpr...') #5 /var/www/wordpress/natureta.si/wp-blog-header.php(19): require_once('/var/www/wordpr...') #6 /var/www/wordpress/natureta.si/index.php(17): require('/var/www/wordpr...') #7 {main} thrown in /var/www/wordpress/natureta.si/wp-content/themes/natureta/pagination-podjetje.php on line 26