Zabava in nagrade

Raj za kuharje v časovni stiski!

Sodelujte v nagradni igri in si naložite posebno Facebook aplikacijo, ki jo najdete na FB strani Natureta! Zmaga pa tisti, ki se mu na aplikaciji SLOT MACHINE pojavijo 3 enake etikete Natureta Omak. Zabavno bo!

 

Nagradna igra- Raj za kuharje v časovni stiski – pravila

 

1

Naša napoved: Zmešano in ohlajeno!

Sodelujte v nagradni igri in si naložite posebno Facebook aplikacijo SPOMIN, ki bo objavljena na Facebook fan strani Natureta in v najkrajšem možnem času rešite nagradno igro SPOMIN.

Nagradili bomo 10 najhitrejših!

 

Pravila in pogoji – ZMEŠANO IN OHLAJENO

 

 

Lov za pravim receptom

Lovili smo pravi recept! Obiskali strokovnjake in strokovne sodelavce, da bi prišli do pravega! Nagrajence bomo izžrebali med tistimi, ki boste pravilno odgovorili na nagradno video vprašanje postavljeno na FB Natureta.

 

Pravila in pogoji – Lov za pravim receptom

 

12715616_1142254582475230_1036631295101875843_n

 

 

Naturetino Božično nagrajevanje

Tik pred božičem je seveda čas za darila. Podarjamo vam 5 zapestnic, ki so nastale iz recikliranih etiket naše embalaže. Nagrajence bomo izžrebali med tistimi, ki boste pravilno odgovorili na nagradno vprašanje postavljeno na FB Natureta. Vesel Božič!

 

Eta FB pet fizol 472 x 394

 

Pravila_nagradna igra NATURETINO BOŽIČNO OBDAROVANJE

 

Natureta Grunt na Ljubljanski tržnici podarja zelenjavo

Natureta Grunt bo to soboto, 3. oktobra, na glavni ljubljanski tržnici predstavila svoje kmetije-dobavitelje. Odgovorite na spodnje vprašanje in nam ga do petka do 12.00 pošljite na info@eta-kamnik.si ali na dopisnici na naslov Eta Kamnik, Kajuhova  pot 4, 1241 Kamnik. Izžrebali bomo 5 srečnežev, ki jim bomo na tržnici podarili košaro, polno zelenjave.

 

Ni treba imeti zemlje, da bi imeli svoj Grunt!

12074553_1064187766948579_4971404603750795915_n

Pravila in pogoji sodelovanja

01_Pravila_nagradna igra grunt FB

 

Naturetina velikanska rdeča pesa

Fotografirajte se poleg pese VELIKANKE in to fotografijo z balonom objavite ali pošljite na FB Natureta.
Najboljših 10 v mesecu oktobru bomo nagradili s paketi Ozimnice. Vsak dan pa bomo določili zmagovalca dneva, ki bo po pošti dobil priročno nagrado.!

Nagradna igra RDEČA PESA-pravila

 

 

Naturetina nagradna igra “Zajemaj nagrade z veliko žlico” že končana

Nagradna igra Zajemaj nagrade z veliko žlico je končana! 9 košar z Naturetinimi piknik dobrotami je že podeljenih, vsem oboževalcem pa se zahvaljujemo za všečke in podporo! Oglejte si dogajanja v posameznih mestih.

Zajemaj nagrade z veliko žlico! Dan 3

Zajemaj nagrade z veliko žlico! Dan 2

Zajemaj nagrade z veliko žlico! Dan 1

Naturetina nagradna igra “Zajemaj nagrade z veliko žlico”

Pri Eti smo za vse ljubitelje naših izdelkov pripravili zabavno nagradno igro, z okusnimi nagradami. Nagradna igra “Zajemaj nagrade z veliko žlico” poteka v okviru promocije naših piknik izdelkov. Ideja nagradne igre je, da Facebook oboževalce naših izdelkov nagradimo s košaricami prilog za piknik Natureta.   Na Facebook strani Natureta zato za vsakih 100 všečkov objave, ki napoveduje našo nagradno igro, razkrijemo eno izmed 9 mest, v katerih bo v začetku naslednjega tedna potekalo iskanje piknik košarice z Naturetinimi dobortami. Največje možno število mest, v katerih bo naša ekipa podelila košarice, je 9.   Po razkritju vseh 9 mest bomo pričeli z razkrivanjem točne lokacije v določenem mestu, na kateri boste lahko s skrivno besedo (ki bo prav tako objavljena na naši Facebook strani) od naše ekipe prevzeli svojo piknik košaro. Igra poteka po principu “kdor prej pride, prej vzame”, kar pomeni, da bo piknik košaro dobil prvi, ki bo po razkriju lokacije prišel na dogovorjeno mesto in naši ekipi povedal skrito besedo.   Seveda pa tudi ostalih pridnih iskalcev ne bomo pustili praznih rok. Pripravili smo namreč kopico tolažilnih nagrad, s katerimi bomo razveselili tudi tiste malo manj uspešne iskalce košaric z našimi piknik dobrotami.   nagradna2


 

NAGRAJUJEMO ZVESTE SPREMLJEVALCE OB SPLAVITVI NOVE SPLETNE STRANI!

Spodaj so navedeni najbolj aktivni spremljevalci na FB strani Natureta zadnjih 30 dni. Če se najdete med njimi se nam oglasite preko FB-ja ali na email naslov: info@eta-kamnik.si. Čaka vas nagrada, glinena posoda za prebranec in seveda Natureta Prebranec s feferonom. Sodelujte, komentirajte in všečkajte – mogoče boste naslednjič tudi vi na lestvici!   hvala_ker_nas_podpirate_v_aprilu