Jubilejna Rdeča pesa

Gramatura: 280 g
Cena: 0,89  0,80 

Rdeča pesa s specifično tankim rezom in sladkasto zemeljskim okusom spada med najbolje prodajane izdelke Ete in je na trg prvič prišla že kmalu po drugi svetovni vojni. Kuha se v več kotlih hkrati, glede na debelino plodov, da pride v kozarce vsa pesa enako skuhana. V Eti imajo zanjo več receptur, odvisno od sezone do sezone, se prilagajajo naravi, da je končni izdelek vedno enako tista prava rdeča pesa, kot jo poznate. Ob 100-letnici je Eta izdala samo na nekaj tisoč kosov omejeno serijo šestih izdelkov z jubilejnimi etiketami, ki vsebujejo rokopis iz knjige receptov Melanije Žargi, ki je skupaj z možem Stankom ustanovila in vodila Eto. Jubilejni izdelki niso v prodaji drugje, kot v domači prodajalni Ete in v spletni trgovini Natureta, vsak izmed šestih izdelkov pa ima za seboj zgodbo in zgodovino, tako kot jo ima tovarna Eta, mnoge generacije njenih zaposlenih, kmetov ki ji dobavljajo zelenjavo in sadje, ter vas, ljubi kupci, ki dopuščate, da smo del vaše osebne zgodovine in del topline vaših gospodinjstev, piknikov, druženj, slovesov in snidenj.

Slovenska kuhinja

Sestavine: rdeča pesa, voda, sladkor, jedilna sol, alkoholni kis, naravna aroma, začimba.

rdeča pesa - tabela

Proizvajalec: ETA Kamnik d.o.o., Kajuhova pot 4, 1241 Kamnik, Slovenija

0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je prazna