Blagovne znamke

Natureta je znamka, ki nastopa v blagovnih skupinah v kis, olje, sladki ali slani naliv vložena zelenjava in stročnice, pripravljene jedi, delikatesne priloge in namazi, zamrznjena zelenjava, riži, sadni namazi in kompoti. Sterilizirani in pasterizirani prehranski izdelki z daljšimi roki trajanja, pripravljeni večinoma na zelenjavni in sadni surovinski osnovi. Večina izdelkov Natutreta najdete na sobnih temperaturah, izjema je družina hrenov, ki so v ohlajenem režimu, torej hladilnikih.

Blagovna znamka kisov Renški hram, ki je ime dobila po vasi Renče v spodnji Vipavski dolini, kjer je v 60-ih letih preteklega stoletja nastala tovarna podjetnika Stanka Weitzerja je najmočnejša slovenska znamka kisov, zvestobo kupcev pa si pridobi s svojo značilno močno aromo, pozorno izbrano surovino in staranjem v hrastovih sodih.

Sledi ji znamka kisov Talis, ki izvira iz Štajerske regije, ker so pridelovalci domačih jabolk in vinarji dolga desetletja prodajali jabolka za kis lokalni zadrugi, ta pa je razvila svoje unikatne mešanice kisov in bakterij za kisanji. Prvi med med slovenskimi znamkami kisov je Talis dobil zanimiv nov izdelek Kis za dom, ki ima namesto običajne 9 kar 12-odstotno alkoholno stopnjo, kar ga dela bolj učinkovitega v vlogi naravnega čistila.

Pogrej & pojej je znamka pripravljene enoporcijske hrane, ki združuje bogat nabor receptov, z obljubami sežine, slastnosti in skrbno izbrane sveže surovine. Izdelki nastajajo v proizvodnem obratu Ete Kamnik v Murski Soboti. Jedi vsebujejo skrbno izbrano meso imajo krajše roke uporabnosti in jih najdete v hladilnikih.  Pogrej in pojej jedi so “skuhane kot doma” ne glede na to ali gre za kuhanje, dušenje, pečenje v pečeh ali na žaru pa jih napolnimo v posodice, hermetično zapremo in pasteriziramo. S tem postopkom jedem omogočimo podaljšano trajnost brez dodajanja konzervansov.

0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je prazna