Izdelki

Slovenska kuhinja
Zapri

Bograč

Pravi bograč je nedvomno poseben del zakladnice slovenske kulinarike. Golažu podobna jed iz vsaj dveh vrst mesa in krompirja je del današnje prepoznavnosti Prekmurja, hkrati pa označuje različna družbena prepletanja. Poimenovan je po kotlu, v katerem so bograč kuhali madžarski pastirji, s to značilnostjo pa zaznamuje tudi sodobno praznovanje. Za izvrstni okus smo pri Natureti poskrbeli s preverjenim domačim receptom, ki temelji na dolgoletni tradiciji, nismo pa pozabili niti na enostaven koncept priprave. Preprosto pogrejte in uživajte.

 

kozarec_za_vlaganje 1000 g

Greste danes po nakupih?
Če ima trgovina spletno prodajo, vas usmerimo tja. Za ostale trgovske sisteme, pa vam damo namig, kje lahko poiščete izdelek. Sama prisotnost izdelka v trgovini pa je odvisna od velikosti trgovine in od njihove trenutne zaloge.