Politika zasebnosti

ETA Kamnik d.o.o. spoštuje vaše osebne podatke in jih obdeluje le takrat, ko ima za to ustrezno pravno podlago, ki je lahko vezana na:

 • nakup v spletni trgovini Natureta, pri čemer podatke obdelujemo izključno za izvedbo dostave kupljenega blaga in za izdajo računa: – morebitno koriščenje ugodnosti, – podatke o posameznem nakupu (izdelki, cena, datum in čas nakupa, sredstvo plačila, naslov za dostavo);
 • če nakupujete v fizični prodajalni ETA d.o.o. na Kajuhovi poti 4, v Kamniku, ob plačilu s plačilno oz. kreditno kartico obdelamo običajno količino podatkov, ki je nujno potrebna, da se izvede plačilna transakcija;
 • Pristanek na prejemanje novic je vezan izključno za namen pošiljanja novic; Ob izpolnitvi pristopnice za prejemanje novic ste nam posredovali naslednje podatke: elektronski naslov,
 • Udeležba v nagradnih igrah so podatki: elektronski naslov, zbrani skladno s Pogoji nagradne igre in se obdelujejo izključno za namen žrebanja in pošiljanja nagrad.

Če ste obiskovalec spletnih strani ETA Kamnik d.o.o., vaših osebnih podatkov ne obdelujemo, razen podatkov, ki jih pridobimo z uporabo piškotkov, ki so nujni za delovanje posameznega spletnega mesta in podatkov, ki jih pridobimo z uporabo naprednejših piškotkov, za katere ste podali svojo privolitev. Spletne strani https://www.natureta.si piškotke uporabljajo za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. O uporabi piškotkov je uporabnik obveščen ob prvem obisku spletnih strani s prikazom obvestila, za uporabo piškotkov glede na namen pa ga prosimo za posebno privolitev. (Piškotki so tekstovne datoteke, ki jih spletna stran naloži na vašo napravo. Nekateri piškotki so nujno potrebni za delovanje spletnih strani, drugi pa omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in spremljanje statistike na osnovi anonimnih podatkov. Piškotki ne vsebujejo osebnih ali drugih podatkov, ki bi jih bilo mogoče uporabiti za identifikacijo uporabnika.)

Na naši spletni strani uporabljamo tudi rešitve tretjih strank: Google Maps in YouTube za izboljšanje uporabniške izkušnje. V primeru uporabe teh stranke opozarjamo, da bodo podatke obdelovali tudi lastniki teh rešitev. Splošni pogoji uporabe so dostopni na spletnih straneh ponudnika. Na naši spletni strani se pojavljajo tudi povezave do zunanjih spletnih strani (Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube, Twitter). S klikom na te povezave boste obiskali te spletne strani in jim s tem posredovali tudi svoje osebne podatke.

V primeru nagrajevanja nakupov v fizični trgovini oz. izdaje kartončka “Nagrajujemo vašo zvestobo!” se osebni podatki ne beležijo, ker je sistem nagrajevanja vezan na fizični kartonček, žige in podpise ter datume nakupov, ki jih vpisujejo trgovke in je anonimen.

ETA Kamnik d.o.o. spoštuje veljavno zakonodajo in načela na področju varstva osebnih podatkov ter zagotavlja, da se osebni podatki obdelujejo v obsegu in z namenom, ki je nujno potreben za izvajanje delovnih procesov, izpolnjevanje sklenjenih pogodbenih in zakonskih obveznosti. Vaši osebni podatki se hranijo za čas, ki je potreben za uresničevanje namenov obdelave oz. do preklica.

Zbirke elektronskih naslovov prejemnikov novic Ete Kamnik d.o.o. načeloma ne posredujemo nikomur, razen (t. i. uporabnikom osebnih podatkov po Splošni uredbi EU o varstvu podatkov – GDPR)

 •  državnim organom na podlagi njihove obrazložene pisne zahteve za potrebe vodenja konkretnega postopka iz svoje pristojnosti ali,
 • tistim, ki se izkažejo s pisno osebno privolitvijo imetnika elektronskega naslova oziroma z ustreznim pooblastilom,
 • državnim organom v primeru legitimnega interesa, kot je podaja kazenske ovadbe v primeru suma storitve kaznivega dejanja,
 • zunanjim pogodbenim izvajalcem, ki podatke obdelujejo izključno v imenu, za račun, po navodilih in pod nadzorom ETE Kamnik d.o.o. (npr. oglaševalska agencija, vzdrževalci hardware in software sistemov ter dostavne službe.

Varnostni ukrepi za zavarovanje osebnih podatkov: ETA Kamnik d.o.o. nenehno skrbi za izboljšave na področju tehničnih in organizacijskih ukrepov s katerimi povečuje varnost vaših posebnih podatkov. Pravice v zvezi z obdelavo osebnih podatkov lahko uveljavljate: s pisnim zahtevkom na elektronski naslov: info@eta-kamnik.si

Posameznik lahko zahteva dostop, dopolnitev, popravek, blokiranje oz. omejitev obdelave ali izbris osebnih podatkov, ugovarja obdelavi podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z njim in zahteva prenos podatkov. Posameznik ima glede obdelave osebnih podatkov pravico vložiti pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu RS.

0
  Vaša košarica
  Vaša košarica je prazna