O podjetju

Eta Kamnik, živilska industrija, d.o.o., je butična proizvajalka visoko kakovostnih živilskih izdelkov. Smo lastniki in upravljalci štirih uveljavljenih živilskih blagovnih znamk s skupno več kot petsto izdelki, proizvedenimi na dveh lokacijah.

Začetki Ete Kamnik segajo v leto 1923 in uvrščamo se med vodilne ponudnike prehranskih izdelkov in kisov v regiji. Kljub tradiciji, ki ji ostajamo zvesti, smo inovativni, prodorni in že desetletje uspešno rastemo. Leta 2018 smo kupili, preselili in nadaljujemo pripravo ter polnjenje znamk Talis in Renški hram, konec leta 2021 pa smo od francoskih lastnikov kupili podjetje Proconi in blagovno znamko Pogrej in pojej.

 

Informacija za javnost

Obveščamo vas o preventivnem odpoklicu živila s trga. Na izdelku smo zaznali senzorične spremembe, zato umikamo celotno serijo s trga.

Pozivamo kupce, da  izdelke s spodaj navedeni lotom vrnejo na prodajna mesta.

Podatki o živilu: Koruza sladka 200g / Neto količina: 200 g / EAN koda: 3831029508690 / Poreklo: Slovenija / Proizvajalec: ETA, živilska industrija d.o.o.

Rok uporabe: 31.3.2028 / Lot: L06124

Podatki o živilu: Koruza sladka 3 x 200g / Neto količina: 600 g / EAN koda: 3831029516114 / Poreklo: Slovenija / Proizvajalec: ETA, živilska industrija d.o.o.

Rok uporabe: 31.3.2028 / Lot: L06124

Kamnik, 09.04.2024

Naše izdelke pod znamko Natureta najdete na skoraj vseh trgih EU pa tudi v Rusiji in Kanadi, kise Renški hram in Talis ter pripravljene jedi Pogrej & pojej pa večinoma ponujamo na domačem trgu.

Natureta je znamka, ki nastopa v blagovnih skupinah v kis, olje, sladki ali slani naliv vložena zelenjava in stročnice, pripravljene jedi, delikatesne priloge in namazi, zamrznjena zelenjava, riži, sadni namazi in kompoti. Sterilizirani in pasterizirani prehranski izdelki z daljšimi roki trajanja, pripravljeni večinoma na zelenjavni in sadni surovinski osnovi. Večina izdelkov Natutreta najdete na sobnih temperaturah, izjema je družina hrenov, ki so v ohlajenem režimu, torej hladilnikih.

Blagovna znamka kisov Renški hram, ki je ime dobila po vasi Renče v spodnji Vipavski dolini, kjer je v 60-ih letih preteklega stoletja nastala tovarna podjetnika Stanka Weitzerja je najmočnejša slovenska znamka kisov, zvestobo kupcev pa si pridobi s svojo značilno močno aromo, pozorno izbrano surovino in staranjem v hrastovih sodih.

Sledi ji znamka kisov Talis, ki izvira iz Štajerske regije, ker so pridelovalci domačih jabolk in vinarji dolga desetletja prodajali jabolka za kis lokalni zadrugi, ta pa je razvila svoje unikatne mešanice kisov in bakterij za kisanji. Prvi med med slovenskimi znamkami kisov je Talis dobil zanimiv nov izdelek Kis za dom, ki ima namesto običajne 9 kar 12-odstotno alkoholno stopnjo, kar ga dela bolj učinkovitega v vlogi naravnega čistila.

Pogrej & pojej je znamka pripravljene enoporcijske hrane, ki združuje bogat nabor receptov, z obljubami sežine, slastnosti in skrbno izbrane sveže surovine. Izdelki nastajajo v proizvodnem obratu Ete Kamnik v Murski Soboti. Jedi vsebujejo skrbno izbrano meso imajo krajše roke uporabnosti in jih najdete v hladilnikih.  Pogrej in pojej jedi so “skuhane kot doma” ne glede na to ali gre za kuhanje, dušenje, pečenje v pečeh ali na žaru pa jih napolnimo v posodice, hermetično zapremo in pasteriziramo. S tem postopkom jedem omogočimo podaljšano trajnost brez dodajanja konzervansov.

0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je prazna