Dva tisoč obrokov za brezdomce

Spar Slovenija in Natureta bosta v skupni dobrodelni akciji zavetiščem za brezdomce podarila najmanj dva tisoč pripravljenih jedi blagovne znamke Natureta.

Ena izmed perečih problematik sodobnega sveta so premoženjske razlike, ki so po epidemiji še izraziteje okrepile pojav brezdomstva tudi v Sloveniji. 

Letos je bil zaznan izjemen porast prošenj za donacijo hrane tako v Eti Kamnik kot tudi v Sparu.

Podjetji sta združili moči in se v misli na socialno ogrožene povezali v dobrodelni akciji “Dva tisoč obrokov za brezdomce”, s katero pomagata blažiti socialne stiske.

Vsak deseti izdelek v dar ljudem v socialni stiski

Med 16. in 25. novembrom 2022 bodo vse Sparove prodajalne po Sloveniji Naturetine pripravljene jedi ponujale s popustom, desetino prodajnih količin pa bosta Eta Kamnik in Spar podarila zavetiščem za brezdomce.

Kako lahko pomagate?

K doniranju obrokov brezdomcem lahko Sparovi kupci z vsakim nakupom pripravljene jedi Natureta prispevate že od 28. oktobra 2022.

Dobrodelni projekt bo potekal predvidoma do konca leta oziroma do izpolnitve ciljne količine podarjenih izdelkov.

Čustvena, finančna in materialna podpora se začnejo s toplim obrokom, kot se vsaka pot prične s prvim korakom

Zbrane pripravljene jedi Natureta bodo darovane v zavetišča, varne hiše, dnevne centre in materinske domove po Sloveniji, ki ljudem nudijo podporo v času stiske. S psihosocialno pomočjo, spremstvom in z varnim začasnim bivanjem socialno ogroženim posameznikom nudijo možnost, da se ponovno vključijo v družbo kot samostojni in ustvarjalni člani skupnosti.

0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je prazna