Vlagaj vase!

Dobro življenje se začne v tebi. Pridruži se brezplačnemu programu osvajanja novih veščin in navad, ki bodo pripomogle k ustvarjanju boljšega sebe.

Kolikokrat ste si zaželeli, da bi bilo vaše življenje lepše in boljše?

Morda si želite bolj kakovostnih odnosov, uspešne kariere, večje samozavesti ali preprosto zadovoljstva s seboj. Vsak izmed nas se je že kdaj znašel na tej točki, toda počutje in kakovost našega življenja se ne spremenita čez noč.

Za vsako spremembo smo odgovorni sami, zato je prav, da se posvetimo sebi, svojim ciljem, ljudem, ki jih imamo radi in odkrivanju neznanih področij, ki nas bogatijo.

Svetovala bo strokovnjakinja Anja

Je doktorica znanosti na področju zakonske in družinske terapije, terapevtka medicinske hipnoze in certificiran NLP Coach. Prve izkušnje je pridobivala v psihiatričnih bolnišnicah in socialno varstvenih zavodih, zdaj pa se v sklopu samostojne prakse že več kot desetletje ukvarja s terapevtskim delom in svetovanjem na področju osebne rasti in odnosov. Svoje znanje vseskozi nadgrajuje in poglablja na izobraževanjih doma in v tujini. Veliko sodeluje tudi z mediji, s pomočjo katerih se trudi približati pomen skrbi za duševno zdravje širši javnosti. Področja, ki so ji najbližje, so samopodoba, prebolevanje težjih življenjskih izkušenj, odnosi in obporodne stiske.

Z nasveti strokovnjakinje, dr. Anje Kovačič, spec. zakonske in družinske terapije, vas bomo dva meseca spremljali na različnih področjih, ki se jim želite globlje posvetiti.

Prijavite se!

Vsakih nekaj dni vas bo v vašem e-nabiralniku čakal nasvet, s katerim boste lahko zrasli na področju osebne rasti, odnosov, kariere ali fizične zmogljivosti.

Odnosi

Odnosi odnosi

V dveh mesecih boste spoznali, zakaj je pomembno deliti občutke z drugimi, kako veliko moč ima hvaležnosti in se naučili spretnosti komunikacije v odnosih.

Prijavi se

Kariera

Kariera kariera

V dveh mesecih se lahko naučite, kako začeti dan produktivno, postanete pobudnik tehnik sproščanja med sodelavci in odkrijete načine, kako se spoprijeti z lastnim perfekcionizmom.

Prijavi se

Osebna rast

Osebna rast rast

V naslednjih dveh mesecih boste spoznali pomen čustev, dobili praktične namige za delo na sebi, se naučili utišati notranjega kritika in osvojili tehnike upravljanja s stresom.

Prijavi se

Telo

Telo telo

Spoznali boste, da vam gibanje v naravi prinaša več kot le svež zrak in da zgodnja ura prebujanja ni zagotovilo za dobro počutje, če ste spali premalo. Z ljubeznijo do svojega telesa boste okrepili motivacijo do uresničevanja zdravih navad.

Prijavi se

Čuječnost prehranjevanja

0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je prazna