Hren s smetano

Gramatura: 180 g

Zaradi močnega okusa so njegove korenine že od nekdaj uporabljali v ljudskem zdravilstvu, danes pa je nepogrešljiv predvsem pri prazničnih pojedinah, kot priloga mesnim dobrotam. Odlično se poda k vsem vrstam klobas, sušenim in pečenim mesninam, odlična je tudi topla hrenova omaka, ki se izvrstno obnese s kuhano govedino. Za vse, ki niso najbolj navdušeni nad močnimi okusi, smo pri Natureti pripravili nekoliko blažjo različico hrena ‒ dodali smo mu smetano, ki nekoliko ublaži njegov močni okus.  

Svetovna kuhinja

STE VEDELI?
Hren s smetano je bil izbran za enega izmed 10 najljubših izdelkov s strani naših uporabnikov!

Iz vsakega izmed 10 najljubših izdelkov, vključno s hrenom s smetano, pa so kulinarični vplivneži in ustvarjalci pripravili po eno tradicionalno in eno moderno jed.

Vas zanima kako je s tem izdelkom Diabfit Lana pripravila hrustljavo natrgano govedino s pirejem iz buče in krompirja ali pa zelenjavne prigrizke s kremnim hrenom? Povezave do receptov najdete nižje, pod “Recepti“.

Repično olje, hren 30,5%, smetana 22,2%, alkoholni kis, sladkor, voda, gostili: guar gumi, ksantan gumi, jedilna sol, sladka sirotka v prahu, posneto mleko v prahu, konzervansa: kalijev sorbat, natrijev
benzoat, kislina: citronska kislina, mlečne beljakovine, antioksidant: natrijev metabisulfit. Lahko vsebuje sledove gorčice.

hren s smetano - hranilne vrednosti

Tip izdelka: HREN S SMETANO, hladno polnjeno

Proizvajalec: ETA Kamnik d.o.o., Kajuhova pot 4, 1241 Kamnik, Slovenija

0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je prazna