Fižol rjavi

Gramatura: 415 g
Cena: 1,29 

Rjavi fižol je pogosta sestavina mnogih tradicionalnih jedi, kot je jota, seveda pa iz njega lahko pripravimo tudi izvrstne solate, okusne namaze in vrsto drugih jedi. Pri fižolu ne smejo manjkati semena kumine in gorčice, odlično prijateljstvo pa sklepa s čebulo, korenjem, koruzo, krompirjem in paradižnikom. Z rednim uživanjem fižolovih jedi telo bogatimo s fosforjem in vlakninami.  

Svetovna kuhinja

Voda, rjavi fižol, jodirana sol, kislina: citronska kislina. Lahko vsebuje sledove soje.

rjavi fižol - tabela

Tip izdelka: KUHAN RJAVI FIŽOL V NALIVU, steriliziran

Proizvajalec: ETA Kamnik d.o.o., Kajuhova pot 4, 1241 Kamnik, Slovenija

0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je prazna