Voda, beli fižol, jodirana sol, kislina: citronska kislina.
Beli fižol
Gramatura: 415 g
Beli fižol oziroma tetovec izhaja iz makedonske kuhinje. Naturetin beli fižol je odličen v enolončnicah, musakah in številnih drugih jedeh, preprosto izvrsten pa je, če ga ponudite s kuskusom, kot to počnejo v Tuniziji. Z rednim uživanjem fižolovih jedi telo bogatimo s fosforjem in vlakninami.
![](https://natureta.si/wp-content/uploads/2022/02/Beli_fizol_415g_Natureta.png)
Svetovna kuhinja
![beli fižol - hranilne vrednosti](https://natureta.si/wp-content/uploads/2022/02/beli-fizol-hranilne-vrednosti-.png)
Tip izdelka: KUHAN BELI FIŽOL v nalivu, steriliziran izdelek
Proizvajalec: ETA Kamnik d.o.o., Kajuhova pot 4, 1241 Kamnik, Slovenija