Čufti v paradižnikovi omaki

Gramatura: 415 g

2,89 

Naturetini čufti (in za tiste, ki ne jedo svinjine tudi samo z govedino) v paradižnikovi omaki se odlično obnesejo skupaj s pire krompirjem, ponudimo pa jih lahko tudi s polento ali svežim kruhom. Čufte pripravljamo deloma ročno, saj mešanico začimb in mesa pripravimo v velikem mešalniku, strojno se dozirajo kosi, da ima vsaka mesna kroglica povsem enako gramaturo, potem pa jih naše delavke do konca oblikujejo in dajejo naprej v postopek kuhanja.

Svetovna

Sestavine

Paradižnikova omaka 76% (voda, paradižnikov koncentrat 7,5%, pšenična moka, sončnično olje, jodirana sol, sladkor, Worcester omaka (kislina: ocetna kislina, gorčica)), mesne kroglice 24% (goveje meso 42%, prekajena prešana slanina 25% (svinjsko meso, voda, sol, dekstroza, začimbe, začimbni ekstrakti, stabilizator: trifosfati, gostilo: karagenan, svinjske beljakovine, antioksidant: natrijev eritorbat, arome, konzervans: natrijev nitrit), riž, čebula, sojina moka, jodirana sol, zelenjavna mešanica (sol, sušena zelenjava 15 % (korenje, pastinak, krompir, čebula, listna zelena, peteršilj), ojačevalca arome: mononatrijev glutamat, dinatrijev inozinat; sladkor, začimbe, koruzni škrob, barvilo: riboflavini), začimba, naravna aroma.

čufti v paradižnikovi omaki - hranilne vrednosti
0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je prazna