Voda, pasiran paradižnik 33%, čebula 9 %, leča 4,8 %, korenje 3,3 %, čičerika, paradižnikov koncentrat, oljčno olje, jodirana sol, pšenična moka, začimbe.
Lečin bolognese
Gramatura: 300 g
Vsi smo odraščali ob tradicionalnem bolognesu, a v Natureti radi ustvarjamo brezmesne različice tradicionalno mesnih jedi, ker smo zelenjavno usmerjena kuhinja, ki sledi prehranskim trendom. Tokrat smo se lotili veganske različice za italijansko klasiko, ki jo imamo vsi radi in bo zagotovo osvojila tudi najbolj izbirčne mesojedce. Gre za vegansko omako, ki ima certifikat Vegan Slovenija in je prejela tudi nagrado Inštituta za nutricionistiko za najbolj Inovacijo desetletja v kategoriji predpripravljenih jedi.
Svetovna kuhinja
Tip izdelka: OMAKA LEČIN BOLOGNESE, omaka iz stročnic in zelenjave v paradižnikovi omaki. Sterilizirano.
Proizvajalec: ETA Kamnik d.o.o., Kajuhova pot 4, 1241 Kamnik, Slovenija