Pečena rdeča paprika 90 %, sončnično olje, jodirana sol (sol, kalijev jodat), sladkor, vinski kis, peteršilj 0,5 %, česen 0,5 %.
Zakuska iz pečene paprike
Gramatura: 290 g
Makedonija z bogato tradicijo jedi iz paprike vrste kurtovska kapija je zakladnica receptov iz pečene paprike, ki jo vkuhavajo z drugimi vrstami zelenjave in začimbami. Iz njihove kulinarične zakladnice je tudi recept za zakusko. V njej je na trakove narezana pečena paprika, skuhana s prijetno mešanico začimb in česna, vsemu pa je za mazljivost dodano sončnično olje.
![](https://natureta.si/wp-content/uploads/2022/12/40152__NATURETA-ZAKUS.OD-PEC.PAP_.290g___3831029511157-1-e1704887689220.png)
Balkanska kuhinja
![zakuska iz pečene paprike - hranilne vrednosti](https://natureta.si/wp-content/uploads/2022/01/zakuska-iz-pecene-paprike-hranilne-vrednosti-.png)
Tip izdelka: MARINIRANA ZELENJAVNA PRILOGA s trakovi pečene rdeče paprike z dodatkom različnih vrst začimb, pasterizirana
Proizvajalec: ETA Kamnik d.o.o., Kajuhova pot 4, 1241 Kamnik, Slovenija