Mediteranska 2

Nabodala s krompirčkom in vloženimi šparglji

Čas kuhanja: 30 min

Nabodala z mesom in krompirčkom so izvrstna ideja za hitro kosilo ali zmagovalno jed na pikniku, ki bo zagotovo všeč vsem mesojedcem. Ne pozabite dodati poljubne sveže zelenjave, nabolje kar tisto, ki je v sezoni. Če pripravljate nabodalca v zimskem času, so Naturetine vložnine in raznovrstne priloge na vaši strani.

Sestavine

  • svinjski vrat
  • mlad krompir
  • zeleni šparglji Natureta
  • listi solate ali vitlofa
  • sveža kumara
  • zakuska Natureta
  • lutenica Natureta

Postopek

  1. Za nabodalca potrebujemo lepo začinjen svinjski vrat narezan na kocke ali trakove, ter mlad krompir in Naturetine vložene zelene šparglje.
  2. Koščke mesa izmenično nabadamo s krhlji krompirja in šparglji.
  3. Pečemo na nežnem ognju, da se poleg mesa lahko lepo speče tudi krompir.
  4. Postrežemo lahko na listih solate ali vitlofa, še prej pa posujemo s kockami kumare za dodatno svežino.
  5. Zraven mesnih nabodalc s krompirčkom ponudimo Naturetino zakusko in lutenico.

Izdelki potrebni za recept

Nakupi vse potrebno za recept kar tukaj.

0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je prazna