Tradicionalno 1

Prebranec na tradicionalen način

Čas kuhanja: 30 min

Sara Rutar iz MasterChef Slovenija predstavlja: Prebranec na tradicionalen način! Priprava pečenega prebranca je "mala malca", sploh, če si delo še malo olajšate in v receptu uporabite že pripravljen prebranec Natureta. Preverite, kako ga je po svojih željah in okusu pripravila Sara in uživajte v hitri, a slastni tradicionalni jedi!

Sestavine

  • 400 g konzerva Natureta Prebranec
  • 1 večja čebula
  • 150 g slanine
  • 3 lovorjevi listi

Postopek

Na 2 žlicah  oljčnega olja popražimo nasekljano čebulo. Ko čebula postekleni , dodamo narezano slanino – narežemo na kocne cca 1cm.

Slanino prav tako popražimo, da lepo zadiši in dobi barvo. Nato dodamo še prebranec in 3 liste lovorja. Vse skupaj domo v pekač in pečemo v pečici 20 minut na 180 stopinj.

Izdelki potrebni za recept

Nakupi vse potrebno za recept kar tukaj.

0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je prazna