29.11.2022

Ideje za praznično okrasitev doma

Vnesite praznično vzdušje v svoje domove z DIY dekoracijo.

Z recikliranjem pokrovov Naturetinih kozarčkov lahko izdelate božične in novoletne okraske na zelo preprost način. Pripravite prazne steklene kozarce, pokrove in prebudite ustvarjalca v sebi, kajti najlepši čas v letu je že tukaj.

Odkrijte trike in ideje za adventno okrasitev, ki jo lahko izdelate popolnoma sami v objemu svojega doma. Povabite k ustvarjanju tudi najmlajše družinske člane in skupaj preživite najčarobnejše trenutke.

Snežna krogla malo drugače

V praznično okrašenem domu ne sme manjkati božična krogla, ki v vsakem prostoru pričara skrivnostno vzdušje božiča. Letos jo izdelajte sami iz uporabljenega Naturetinega kozarčka, napolnite pa s poljubnimi okraski in figuricami. Pssst, ne pozabite si zaželeti nekaj lepega vsakič, ko se zazrete v zasnežen kozarec.

Božična lanterna

Toplo vzdušje v prazničnem času pričarajo tudi lučke in prijetna svetloba, ki nam daje občutek topline. Doma si jo lahko ustvarite z domačo lanterno, ki jo izdelate sami. Uporabite Naturetin prazen kozarček in si v nekaj preprostih korakih pričarajte praznično vzdušje.

Adventni venček

Če vam je letos zmanjkalo časa za ustvarjanje prazničnega venčka, vam predstavljamo popolno rešitev. Iz neuporabljenih Naturetinih pokrovov lahko ustvarite svetleč praznični venček z rdečo pentljo, ki bo kljuboval vsem vremenskim razmeram.

Praznični pogrinjek

Pričarajte svojim gostom toplo dobrodošlico tudi s kreativnim pogrinjkom, ki ga okrasite z lepo mislijo. Ne pozabite na božične in novoletne dodatke (smrekove vejice, okraski iz suhega sadja, storži …) za unikatno praznično pogostitev.

Božičkove figurice

Ustvarjanja figuric se bodo najbolj razveselili otroci, ki se vam bodo z veseljem pridružili pri okraševanju doma. Skupaj izdelajte okraske in figurice jelenčka Rudolfa, palčkov in preostale Božičkove družine. V svojem darilu se bodo ročno izdelanih okraskov zagotovo razveselili tudi ostali družinski člani.

Podstavek za krožnike

V spodnjem videu si oglejte, kako lahko iz naravne vrvice in kartona sami izdelate podstavke za krožnike in svoje goste navdušite z izvirno okrašeno praznično mizo. Prepričani smo, da doma že hranite vse potrebne potrebščine za preprosto izdelavo namizne dekoracije.

Okraski za božično drevo

Tudi za to unikatno dekoracijo potrebujete le pokrovčke Naturetinih kozarčkov, lepilo, škarje, okrasno vrvico in kredo. Na pokrovčke narišite najljubše božične motive, izdelane okraske pa lahko polepšate z bleščicami, storžki, suhim sadjem ali pentljo.

 

0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je prazna