19.1.2022

Pikniki.si ‒ vse, kar potrebujete za odličen piknik

Pikniki so že od nekdaj priljubljen način druženja, najsi gre za posebne priložnosti ali samo za kosilo z okusnimi jedmi z žara na prostem. Seveda se pri organizaciji piknika kaj hitro lahko znajdemo v zadregi. Kako izbrati primerno lokacijo, pripraviti žar, na katerem bomo pekli, katero hrano in predvsem koliko hrane kupiti, da ne bomo lačni in da ta ne bo ostajala … Če naštejemo le nekaj vprašanj, s katerimi se večina srečuje ob pripravi piknika.

Zato smo se pri Eti odločili pripraviti spletno stran ‒ pikniki.si. Na njej boste na enem mestu našli odgovore na prav vsa vprašanja, povezana s pripravo odličnega piknika.

Na spletni strani si boste lahko ogledali številne lokacije za organizacijo piknika širom po Sloveniji, vključno s kontaktnimi podatki, opisi in ocenami lokacij.

Poleg tega boste na strani našli zanimive recepte in nasvete tako za peko kot tudi za pripravo okusnih prilog, solat, sladic … Seveda bo tam tudi veliko informacij o opremi, ki jo potrebujemo za dober piknik (izbira pravega žara za naše potrebe, posod za pripravo hrane, jedilnega pribora, rekvizitov za zabavo, udobje, zaščito pred soncem, mrčesom, slabim vremenom …).

Nedvomno bosta prav prišla še dva pripomočka na strani, in sicer pikniški izračun in organizator zabav. Pikniški izračun nam na zelo preprost način predlaga, koliko posamezne vrste hrane kupiti za predvideno število oseb, organizator zabav pa nam omogoča, da kar na strani pikniki.si o pikniku ali zabavi, ki jo prirejate, obvestite prijatelje in tudi spremljate, koliko se jih je na povabilo odzvalo.

Pa dober piknik vam želimo.

0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je prazna