7 praktičnih načinov uporabe kisa

Hren s svojim ostrim okusom in vonjem kar dobro začini velikonočno pojedino, zato morate biti pri njegovi pripravi kar se da kreativni.

">

Hrustljavi spomladanski zvitki

">

Mehiška zelenjava v voku

">

Paradižnikova juha

">

Fižolovi burgerji

">

Čičerika – namaz ali hummus

">

Mediteranska rižota z olivami

">

Krompirjeva musaka s piščančjim mesom, bučkami in gobovo omako Natureta

">

Špinačni rezanci s puranom in brokolijem v smetanovi omaki

">

Marelična torta z moscarpone sirom (premer torte 28cm)

">

Prekmurski bograč, darilo prednikov

">

Limonini mocktaili

">

Domača zamrznjena limonada

">

Pražena čičerika

">

Kako ponudimo poletni prigrizek?

">

Brunch: Najboljša mešana jajca, pahljača iz avokada in špekove vrtnice

">

Fižolovi browniji

">

Bučna juha s praženo čičeriko

">

Rižota s hokaido bučo

">

Prigrizek za dobro razpoloženje

">

Malica za velike podvige

">

Odličen silvestrski narezek z malo truda

">

Narezek jesenska gostija

">

Gratinirani njoki z lečino bolognese omako

">

Kvinojina solata

0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je prazna