Slovenska 2

Odličen silvestrski narezek z malo truda

Čas kuhanja: 30min

Da bo več časa za zabavo na najdaljšo noč v letu, se bomo poigrali s kozarčki izvrstnih Naturetinih vložnin. Ponudili jih bomo z obloženimi kruhki, pečenim pršutom in kakovostnimi prigrizki, vse skupaj pa privlačno zložili na lično leseno desko.

Sestavine

  • pečen pršut Krasbageta
  • kozarček Naturetinega zelenega pesta
  • grisini
  • kozarec Naturetinih belušev v slanici
  • kozarček Naturetinih šampinjonov v kisu
  • kozarček Naturetinih zelenih olive brez koščic
  • Kozarček Naturetinih artičok v kisu
  • kozarček Naturetinih srebrnih čebulic
  • različni siri
  • suho sadje
  • pekan orehi
  • rezine rdeče pomaranče

 

Postopek

1. Rezine pečenega pršuta okoli prsta ovijemo v vrtnico. Postavimo jih približno na sredino podolgovate deske.

2. Kose bagete namažemo z zelenim pestom in obložimo z rezinami zelenih oliv. Odložimo jih ob pršut.

3. Levo in desno od pršuta in kruhkov razporedimo grisine z beluši, čips in keramične skodelice, v katere damo olive, šampinjone, artičoke in srebrne čebulice.

4. Na robove deske zložimo še kose ali rezine izbranih sirov.

5. Vse skupaj posujemo z oreščki in suhim sadjem. Okrasimo še z rezinami rdeče pomaranče.

6. Pa na kozarce s penino nikar ne pozabite!

 

Izdelki potrebni za recept

Nakupi vse potrebno za recept kar tukaj.

0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je prazna