Slovenska 3

Goveji zrezki v topli hrenovi omaki

Čas kuhanja: 1h

Nedeljsko kosilo je najboljše, ko iz kuhinje zadiši po sočni govedini, se strinjate? Presenetite svoje najbližje z okusno hrenovo omako, ki bo jed navdihnila z duhom prihajajočega praznika velike noči.

Sestavine

  • 50 dag kuhane govedine iz juhe
  • Naturetin hren s smetano
  • 1 dcl jušne osnove
  • sol, poper

Postopek

  1. Govedino vzemite iz juhe, narežite jo na tanke rezine, te pa po občutku posolite in popoprajte.
  2. Položite jih v pekač in pečico ogrejte na 180 stopinj.
  3. Govejim rezinam prilijte hrenovo omako s smetano in zalijte z 1 dcl jušne osnove.
  4. V pečici pecite 20 minut oziroma toliko časa, da jed dobi zlato rumeno barvo.
  5. Zraven lahko postrežete s toplim pire krompirjem in zeleno solato.

Dober tek.

Izdelki potrebni za recept

Nakupi vse potrebno za recept kar tukaj.

0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je prazna