Slovenska 2

Hrenov jajčni namaz na popečenih kruhkih

Čas kuhanja: 30 min

Velike noči si ne predstavljamo brez jajc, ki jih uporabimo kot sestavine v jedeh in kot velikonočne pirhe, pri čemer se poigramo z barvami in vzorci. Zvesti spremljevalec na vsaki velikonočni mizi pa je tudi hren, ki s svojo ostrino prinese svežino na velikonočno mizo. Pripravili smo recept iz kombinacije teh dveh sestavin.

Sestavine

  • Naturetin hren s smetano
  • 2 jajci
  • vejica peteršilja
  • 1 bageta
  • sol, poper

Postopek

  1. 2 trdo kuhani jajci grobo naribajte.
  2. Primešajte jima še žlico hrena s smetano, posolite in popoprajte.
  3. Vejico peteršilja na drobno narežite in primešajte k omaki.
  4. Bageto razrežite na tanke kolute in jih popecite v toasterju.
  5. Na popečene bagete namažite hrenov namaz in postrezite.

 

Izdelki potrebni za recept

Nakupi vse potrebno za recept kar tukaj.

0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je prazna