Slovenska 3

Piščančja drobovina s suhimi slivami

Čas kuhanja: 40min

Pripravite tokrat drugačno malo mesno pojedino, ki bo lahko večkrat na vašem jedilniku.

Sestavine

  • 500 g piščančje drobovine
  • 180 g sušenega paradižnika iz olja Natureta
  • 1 čebula
  • 150 g izkoščiščenih suhih sliv
  • oljčno olje
  • 2 žlici kaper Natureta
  • 3 stroki česna

Postopek

1. Piščančjo drobovino (pretežno srčke in jetrca) očistimo in grobo narežemo.

2. V ponvi segrejemo olje, na katerem posteklenimo drobno narezano čebulo.

3. Dodamo drobno narezan česen in zelo na hitro prepražimo, da zadiši.

4. Primešamo drobovino in jo popražimo kakšno minuto, toliko da posivi.

5. Sušene paradižnike narežemo na širše rezance in jih primešamo drobovini.

6. Dodamo slive in kapre, vse skupaj pa kuhamo še nekaj minut.

7. K jedi ponudimo špagete ali riž.

Izdelki potrebni za recept

Nakupi vse potrebno za recept kar tukaj.

0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je prazna