Vam je zadišalo kosilo po okusu z morja? Potem bodo pečene kozice odlična ideja, da boste v vaši kuhinji obudili morske spomine na poletne temperature.
Sestavine
Naturetina zamrznjena zelenjava
20 dag očiščenih kozic
5 strokov sesekljanega česna
8 žlic oljčnega olja
3 žlice belega vina
sladka smetana
peteršilj
ščepec soli
Postopek
Na vročem olju popečemo pol vrečke zamrznjene zelenjave, medtem pa skuhamo riž.
V drugi ponvi segrejemo olje in dodamo česen, pomešamo, nato pa dodamo še očiščene kozice in počakamo, da zakrknejo.
Prilijemo sladko smetano, in ko zavre, dodamo belo vino in kuhamo še eno minuto.
Odstavimo z ognja in še vroče postrežemo z belim rižem in pečeno zelenjavo, ki smo jo pred tem popekli v ponvi.
Izdelki potrebni za recept
Nakupi vse potrebno za recept kar tukaj.
Dodano v košarico
Izdelek ni na voljo v spletni trgovini. Kupite ga lahko v naši Domači prodajalnik v Kamniku ali pri bolje založenih trgovcih.x