Mediteranska 2

Žepek z jajčevci in feto

Čas kuhanja: 45 min

Morda jih boste pripravili prvič, a zagotovo ne zadnjič. Lepinje z ocvrtimi jajčevci in feto so tako dobre, da mesa sploh ne boste pogrešali.

Sestavine

  • koruzna moka ali koruzni zdrob
  • jajce
  • olje
  • jajčevec
  • lepinja
  • mlada špinača
  • sušeni paradižniki v olju Natureta
  • čičerika Natureta
  • feta sir
  • zeleni pesto Natureta

Postopek

  1. Pripravimo si skodelice za paniranje. V eno gre rahlo stepeno jajce v drugo pa kuruzna moka ali kuruzni zdrob.
  2. Segrejemo olje.
  3. Jajčevec narežemo na tanke kolobarje nato pa ga paniramo in ocvremo.
  4. Lepinjo prerežemo do polovice, da naredimo žepek. Preden se lotimo sestavljanja žepkov lahko lepinjo po želji popečemo na žaru.
  5. Vanj najprej zložimo liste mlade špinače, nato ocvrte melancane, Naturetine suhe paradižnike, Naturetino čičeriko, feta sir.
  6. Za dodatno sočnost lahko dodamo tudi žličko ali dve Naturetinega zelenega pesta.

Izdelki potrebni za recept

Nakupi vse potrebno za recept kar tukaj.

0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je prazna