Moderno 2

Njoki iz maslene buče z beluši in rdečim pestom

Čas kuhanja: 1h

Preizkusite recept iz Naturetine kuharske delavnice z @masamesa: njoki iz maslene buče z beluši in rdečim pestom – inovativna kombinacija, ki vabi na kulinarično raziskovanje prav v vaši kuhinji.

Sestavine

Postopek

  1. Masleno bučo olupimo in narežemo na velike kocke ter jo skuhamo v slani vodi.
  2. Odcedimo jo in pretlačimo v pire. Dodamo maslo in poper, potem pa postopoma dodajamo moko po
    žlicah in gnetemo toliko časa, da dobimo čvrsto testo.
  3. Z valjanjem oblikujemo testo v dolgo kačo in ga narežemo na manjše kose – njoke. Malo jih pomokamo,
    da se ne zlepijo.
  4. Skuhamo jih v slani vodi (približno 3 minute).
  5. V ponvi popražimo na maslu na drobno nasekljane beluše in pesto, nato pa še njoke. Dobro premešamo
    in postrežemo

Izdelki potrebni za recept

Nakupi vse potrebno za recept kar tukaj.

0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je prazna