Slovenska 2

Narezek jesenska gostija

Čas kuhanja: 45 min

Sestavine

  • različni kruhi
  • različni siri (trdi, poltrdi in mehki)
  • grisini
  • pečen pršut Kras
  • kozarček Naturetinih zelenih oliv
  • kozarček Naturetinih črnih oliv
  • kozarček Naturetinih šampinjonov
  • kozarček Naturetinih srebrnih čebulic
  • kozarček Naturetinih kumaric kornišon
  • kuhana šunka Kras
  • sveže sadje (hruške, grozdje, jabolka)
  • orehova jedrca

Postopek

  1. Veliko leseno desko najprej obložimo s kruhom, sirom v kosih in manjših kolutih, da dobimo nekakšno sidro, okoli katerega razporejamo vse ostale sestavine.
  2. Grisine ovijemo s pršutom in jih položimo na dva konca deske.
  3. Vložnine razporedimo po majhnih skodelicah in jih dodamo na leseno podlago.
  4. Prazne prostorčke zapolnimo z mesninami, ki jih zložimo v nekakšne kupčke ali pa v obliko vrtnice.
  5. Vse skupaj okrasimo s svežim sadjem in orehi.
  6. Poleg se odlično prileže kozarček rdečega vina.

Izdelki potrebni za recept

Nakupi vse potrebno za recept kar tukaj.

0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je prazna