Zelena je barva, ki v naša polno zasedena življenja vrača občutek dobrega počutja, zato poskrbimo, da je čim več vnesemo tudi na krožnike. Privoščimo si narezek v vseh njenih odtenkih.
Sestavine
- kozarček avokadovega namaza
- okrogli krekerji
- kozarček Naturetinih delikatesnih pekočih feferonov
- kozarček Naturetinih zelenih oliv
- grisini
- prekajena šunka Kras
- zeliščna skuta
- sir brie
- jabolko
- 2 kivija
- solatna kumara
- kozarček Naturetinih kumaric kornišon
- belo grozdje
Postopek
1. Avokadov namaz damo v dresirno vrečko z nastavkom po želji in ga nabrizgamo na okrogle krekerje ter okrasimo s feferoni in olivami.
2. Grisine ovijemo s prekajeno šunko.
3. Skuto nadevamo v lično keramično skodelico. Sir narežemo na trikotnike.
4. Jabolko narežemo na kolute, te pa pokapljamo z malce limone, da ne oksidirajo. Prav tako narežemo na kolute kivi, solatno kumaro pa na palčke.
5. Vzamemo okrogel pladenj, na sredino postavimo skodelico skute, okoli nje pa naložimo vse ostalo. Narezek dopolnimo še z grozdjem in kislimi kumaricami.